Перейти к содержанию

Suomen kieli käyttöön/Nopeusrajoitukset mitoitettu

Материал из Викиучебника — открытых книг для открытого мира

Nopeusrajoitukset mitoitettu.

- Naurettavan alhaiset nopeusrajoitukset on mitoitettu keskivertotuulipukukansalaisen ajotaidoille. Eipä siis ole kovin hääviä ajotaidoiltaan tämä rallikansa.

- varten laadittu, ketäs muutakaan?

- Tarvitse mitään noin älytöntä holhousta. Totaaliluuseritkin nauravat rajoituksille. Voin vain kuvitella, minkä luokan vatipäät niitä asettavat! Kummallista hätävarjelun liioittelua?

Ajotaidoista puheenollen, Suomesta löytyy maailman taitavimmat kuskit, kuten minä. Mutta muutama poikkeus vain vahvistaa säännön, suurin osa on onnettomia tunareita!

- Mitäpä jos tänä kesänä lähtisit vaikka autolomalle Saksaan? Ei nuo nopeusrajoitukset niin kauheasti sitten häiritsisi.

- Joka kesä muutenkin. Vaikka ajelisin koko kesän ristiin rastiin Eurooppaa, tullessani takaisin peräpohjolan junttilandiaan alkaa heti ahdistaa. Missään muualla ei nysvätä kuten SUOmessa.

- Lääkäri auttaa, jos ahdistaa. Pyydä samantien tarpeeksi vahvat mömmöt. Toisaalta voisit ihan hyvin muuttaa Saksaan heidän riesakseen. Olisi sitten kaikki vatipäät yhdessä paikassa.

- Täällä näitä superkuskeja riittää :D

- Näinhän se asia valitettavasti on. Tosielämässä joudut ajelemaan tumpeloitten paskahousujen kanssa samaa ajorataa hevoskärryvauhtia. Onneksi saa vielä valita ravintolat ja kaupat, joita nämä tuulipukuhiirulaiset vierastavat.


Suomen kieli käyttöön/Nopeusrajoitukset mitoitettu/анализ